طرز تهیه شیرینی لقمه ای

شیرینی لقمه ای ، طرز تهیه و پخت شیرینی لقمه ترکیه ای خوشمزه در منزل ، shirini logmei
دستور پخت شیرینی لقمه ای خوشمزه و بازاری در منزل

شیرینی لقمه ای از شیرینی های خوشمزه و فوق العاده ای است که به شیرینی لقمه ای ترکیه ای معروف است. کسانی دوست دارند از مهمانان خود با دسر و شیرینی های خانگی، پذیرایی کنند، می توانند این شیرینی ساده را به راحتی و آسانی در منزل درست کنند. شیرینی لقمه ای مانند شیرینی کشمشی، لطیفه و دیگر شیرینی های خوشمزه بسیار پرطرفدار و عالی است.

به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی لقمه ای آشنایی ندارید، ما در این آموزش انواع شیرینی خوشمزه بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این شیرینی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده شیرینی پزی، به راحتی در منزل این شیرینی لقمه ای خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم برای شیرینی لقمه ای
کره 150 گرم
روغن مایع نصف استکان
پودر شکر 1 استکان
آرد سمولینا نصف استکان
آرد فندق 1 استکان
آرد سه و نیم لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
مواد لازم شربت شیرینی لقمه ای
شکر 3 لیوان
آب سه و نیم لیوان
لیمو 1 برش
مراحل تهیه و پخت شیرینی لقمه ای

1. برای درست کردن شیرینی لقمه ای، اول از هر چیز شربت آن را آماده می کنیم. برای این کار، آب و شکر را در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد.

2. بعد از اینکه شکر در آب حل شد و به جوش آمد، اجازه می دهیم تا حدود 10 دقیقه بجوشد و قوام بیاید. در چند دقیقه آخر، 1 برش لیمو به شربت اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم.

3. حالا برای درست کردن شیرینی، در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را با چنگال می زنیم تا کمی باز شود. بعد به ترتیب کره آب شده، روغن، پودر شکر، بکینگ پودر، آرد فندق و آرد سمولینا را هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

4. در ادامه هم آرد را به تدریج به مواد می ریزیم و به آرامی با همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا خمیر شیرینی کاملا مخلوط و یکدست شود.

5. حالا از خمیر در اندازه های یکسان برمی داریم و به شکل تخم مرغ درمی آوریم. بعد روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم و با چنگال روی آنها را طرح می زنیم.

6. وقتی همه شیرینی ها را آماده کردیم، آنها را در سینی فر می چینیم و در داخل فر که از قبل با دمای 0 درجه گرم شده بود، قرار می دهیم. زمان پخت شیرینی ها بسته به دمای فر متفاوت است. تقریبا زمانی که روی شیرینی ها طلایی شوند، شیرینی ها کاملا پخته شده است.

7. بعد از پخت، شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و شربت خنک شده را روی شیرینی های داغ می ریزیم و پشت و روی آن را به شربت آغشته می کنیم. برای تزیین شیرینی ها هم مقداری پودر پسته روی آنها می ریزیم.

8. شیرینی های لقمه ای خوشمزه را در ظرف می چینیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی لقمه ای خوشمزه لذت ببرید.

منبع : baronak.com/8652-shirini-logmei/


سایت جالب و شگفت انگیر شیرینی ,ای ,لقمه ,خوشمزه ,کنیم ,روی ,لقمه ای ,شیرینی لقمه ,می کنیم ,شیرینی ها ,تخم مرغمنبع

طرز تهیه خورشت کنگر

طرز تهیه کلم پلو

طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه حلوای خرما

طرز تهیه دمپخت شیرازی

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

دانلود آهنگ جدید خود عشقی زندگیمی من دلم خیلی تو رو میخواد خدایا از یاحا کاشانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش چراغ جلو چراغ خطر چراغ عقب خودرو ahn1369009 هر چی که بخوای تو بهترین خرید رو از ما داشته باش فرش و تابلو فرش ماشینی کاشان لاستیک سواری تی تی کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد repairapplaince عسل صددرصدطبیعی decoryn