طرز تهیه سالاد قارچ

سالاد قارچ و مرغ خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله , سالاد قارچ با سس مایونز مخصوص
دستور تهیه سالاد قارچ و مرغ مرحله به مرحله

سالاد قارچ و مرغ جزو سالاد های خوشمزه و پرطرفدار است. با اینکه سالاد یک نوع پیش غذا محسوب می شود، اما سالاد قارچ و مرغ بخاطر داشتن مرغ، قارچ و ذرت بسیار مقوی می باشد و می توان آن را برای یک وعده غذایی سبک هم سرو کرد.

امروزه برخی از بانوان خوش سلیفه ایرانی با قارچ غذاهای متنوع و خوشمزه زیادی از جمله قارچ سوخاری، سوپ قارچ، خورش قارچ، املت قارچ و . درست می کنند. سالاد قارچ و مرغ مانند سالاد الویه از جمله سالاد های خوشمزه ای است که همه افراد در همه سنین آن را دوست دارند.

به هر حال اگر با طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این سالاد خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم سالاد قارچ و مرغ
سینه مرغ 1 عدد
پیاز  2 عدد
آب مرغ  3 قاشق غذاخوری
قارچ  نیم کیلو
فلفل دلمه ای 4 عدد
کنسرو ذرت  4 قاشق غذاخوری
سس مایونز  به مقدار لازم
نمک  به مقدار لازم
زرشک برای تزئین به میزان لازم
مراحل تهیه سالاد قارچ و مرغ

1. برای درست کردن سالاد قارچ و مرغ، ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ای همراه با آب روی حرارت می گذاریم تا خوب بپزد. برای مزه دار کردن مرغ، یک عدد پیاز راخلالی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

2. بعد از اینکه مرغ کاملا پخته شد، صبر می کنیم تا خنک شود. بعد با چاقو یا قیچی آشپزخانه مرغ را به تکه های کوچک خرد می کنیم. می توانید مرغ را با دست به صورت ریش ریش هم خرد کنید.

3. سپس قارچ ها را تمیز می شوییم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به مدت 10 دقیقه همراه با آب در قابلمه ای می ریزیم تا قارچ ها بپزد و نرم شود، بعد آبکش می کنیم.

4. در ادامه اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنیم، ابتدا آن را 20 دقیقه در آب جوش می جوشانیم، بعد استفاده می کنیم. سپس فلفل دلمه ای ها را هم به شکل خلالی یا نگینی بزرگ خرد می کنیم.

5. حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و فلفل دلمه ای ها را کامل در روغن تفت می دهیم. بعد از تفت دادن فلفل، قارچ آبپز شده، ذرت و مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به مقدار لازم نمک می ریزیم و همه ی مواد را کامل هم می زنیم و حدود 10 دقیقه تفت می دهیم.

6. در ادامه به مقدار لازم سس مایونز را همراه با آب مرغ مخلوط می کنیم و به سالاد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا همه ی مواد به سس آغشته شود.

7. در انتها برای درست کردن پیاز داغ و زرشک ابتدا یک عدد پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن در تابه سرخ می کنیم تا طلایی شود. بعد مقداری زرشک به پیاز داغ می ریزیم و 2 دقیقه تفت می دهیم تا زرشک ها هم سرخ بشود.

8. حالا سالاد آماده شده را در دیس می کشیم و با پیاز داغ و زرشک تزیین می کنیم و سالاد را در یخچال می گذاریم تا خنک شود، بعد از خنک شدن سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سالاد قارچ و مرغ خوشمزه لذت ببرید.

منبع : baronak.com/6403-salad-garch/


سایت جالب و شگفت انگیر قارچ ,سالاد ,مرغ ,کنیم ,خرد ,لازم ,می کنیم ,قارچ و ,سالاد قارچ ,و مرغ ,کنیم ومنبع

طرز تهیه خورشت کنگر

طرز تهیه کلم پلو

طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه حلوای خرما

طرز تهیه دمپخت شیرازی

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

دانلود آهنگ جدید خود عشقی زندگیمی من دلم خیلی تو رو میخواد خدایا از یاحا کاشانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

انجام رنگ کاری ساختمان با قیمت مناسب خرید پوستر سه بعدی اتاق کودک طرحان آذین هنر تخفیف ویژه فقط برای امروز هر چی که بخوای مستر جستجو آهنگ و موسیقی لیوان تبلیغاتی - هدایای تبلیغاتی راسا گیفت